Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

*BAYRAKTAR, " HENTBOL ŞURASININ OLUMLU SONUÇLARINI ALACAĞIMIZA İNANIYORUM.”

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Başkanı ve Baş antrenörü İsmail Bayraktar Ankara’da düzenlenen Hentbol Şurasına katıldı.

Şuraya, daha önce düzenlenen Şura Ön Toplantısı ile Alt Komisyon Toplantısı katılımcılarının yanı sıra, hentbol il temsilcileri ile Süper Lig, 1. ve 2. Lig kulüplerinin başkanları ile medya mensupları da katıldı. Şura da moderatör olarak görev yapan Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü baş antrenörü İsmail Bayraktar ikinci günde katılımcılara Statüler ile ilgili sunum yaptı.

Bayraktar 2022-2023 sezonunda uygulanacak kurallar ve projeler hakkında katılımcıları bilgilendirerek alt yapılarla ilgili hazırladığı taslak projeleri sundu.

Ankara’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen ve iki gün süren Hentbol Şurasında, Hentbol’un yaşadığı sıkıntılar ve bunların çözüm yolları konusunda bir sunum yapan İsmail Bayraktar şunları söyledi.

*BAYRAKTAR, " HENTBOL ŞURASININ OLUMLU SONUÇLARINI ALACAĞIMIZA İNANIYORUM.”

“Ülkemizde Hentbol sporunun gelişmesi için mevcut problemleri, takımların kadrolarında ki yabancı oyuncu sayısı, bunların takımlara olumlu veya olumsuz katkısı ve diğer konular üzerinde sunum yaptım. Bizler Hentbolun gelişmesi ve daha iyi yerlerde temsil edilmesi için emek sarf ediyoruz. Bunun karşılığının alınması, kulüplerin idare ve idamelerinin daha iyi yapılması için de yaşadıklarımızı bu toplantılarda ifade ediyoruz. Yapılan Hentbol Şurasının olumlu sonuçlarını alacağımıza inanıyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol