Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem  elazığ

Bu haber kez okundu.

BAYRAM PAYLAŞMAKTIR

Yılın 12 ayı hayırseverlerin destekleriyle ihtiyaç sahibi binlerce aileye düzenli desteğin sağlandığı Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, Kurban Bayramı'nda da dayanışmanın ve kardeşliğin paylaşılmasına vesile olacak.


Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı aracılığıyla kurban bağışı hisselerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlar, kurban hisselerini bizzat Hayır Çarşısı'na ulaştırabilecekleri gibi bağışlar Hayır Çarşısı ekipleri tarafından adreslerinden de alınabilinecek. Kurban hisse bağışında bulunmak isteyen vatandaşların (424)225 19 21 ve 153 Beyaz Masa hattı ile irtibat sağlamaları yeterli olacak.

Hayır Çarşısı ekipleri bağışta bulunmak isteyen vatandaşların adreslerine ulaşarak makbuz karşılığında bağışları toplayacak.
Toplanan kurban bağışı hisseleri, hijyen koşulları çerçevesinde paketlenerek, belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.
DESTEK ÇAĞRISI
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Sosyal belediyecilik ilkemiz doğrultusunda Hayır Çarşımız aracılığıyla binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşımıza yıl boyu düzenli destek sağlıyoruz. Toplumsal dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşatıldığı Elazığ Belediyesi Hayır Çarşımız, Kurban Bayramı'nda da bu özel misyonunu sürdürerek bayram sevincinin geniş kitlelerle buluşmasına vesile olacak. Vatandaşlarımızın kurban hisse bağışları, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofralarına aş, yüzlerine tebessüm olacaktır. Hemşehrilerimizden, kurban bağışlarıyla bayram sevincinin ve bereketinin paylaşılmasına vesile olmalarını bekliyoruz.” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol