Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

BİR GENÇLİK ŞÖLENİ'NE ELAZIĞ'DAN YOĞUN KATILIM

Türkiye'nin 81 ilinden gelen binlerce genç bu şölende buluştu. Yeni Adana Stadyumu'nda gerçekleştirilen şölende Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin dört bir yanından gelen gençlere hitap etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, "Partimiz dünyanın en büyük gençlik hareketlerinden bir tanesidir. Kurulduğu günden beri birçok güzel etkinliklere imza atmıştır. "Bir Gençlik Şöleni" programımızda bunlardan biri oldu. Yaklaşık 1 haftadır hem sosyal medyadan hem basından hem de sokaktaki çalışmalarımızla, çok ciddi bir katılım olması konusunda Genel Merkezimize ve Cumhurbaşkanımıza söz vermiştik. Hamd olsun çok yoğun bir çalışma yürüterek, sözümüzü tuttuk. Biz de mahçup olmadık, Elazığ'ı da mahçup etmedik.

125'e yakın araç, 4.500'e yakın genç kardeşimizle yola çıkarak, Türkiye'nin en büyük gençlik şöleni'nde Adana'da, Cumhurbaşkanımızla buluştuk diyen Kürüm, "Ünlü sanatçıların sahne aldığı Gençlik Şöleni'nde Oğuzhan Koç, Tuğçe Kandemir, Uğur Işılak ve Erdem Kınay'ın şarkılarına eşlik ederek, keyifli vakit geçirdik."dedi.

KÜRÜM: 125'E YAKIN ARAÇ, 4.500'E YAKIN GENÇ KARDEŞİMİZLE YOLA ÇIKTIK

Başkan Kürüm; "Süreç boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen Kıymetli İl Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım, Genel Merkezimizin Yetkilileri, Gençliğin Ağabeyi Çok Değerli Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları'na ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Stadyum içerisinde bizleri yalnız bırakmayarak tribünde bizlerle birlikte heyecanımıza ortak olan Kıymetli Milletvekilimiz, Ağabeyimiz Sayın Metin Bulut'a ve Desteğini gençlerden hiç esirgemeyen Kovancılar Belediye Başkanımız Sayın Hacı Akpınar'a şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyor, Konya'ya dönerken Niğde'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 genç kardeşimize AK Gençlik ailesi olarak Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum."ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol