Öne Çıkanlar Bina işleri yaptırılacaktır KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret

Bu haber kez okundu.

CAN VE MAL GÜVENLİĞİMİZ KALMADI

Elazığ Aksaray Mahgallesi'nde hırsızlık olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Aksaray Mahallesi Sakinleri deprem sonrası artan hırsızlık olaylarından dert yanıyor. Can ve mal güvenliğimiz kalmadı diyen mahalle sakinleri yetkililere seslendi.

Elazığ’da Aksaray Mahallesi sakinleri deprem sonrası artan hırsızlık olaylarından bıkmış durumda. Aksaray Mahallesi Mercan Sokak sakinleri Hırsızlık Olayları Nedeniyle Toplanarak Açıklama Yaptı.

İddiaya göre hurda ve kağıt toplayıcıları son yıllarda önce araçları ile mahalleyi kolaçan ediyor, Daha sonra fırsatını bulduğunda gözüne kestirdikleri malzemeleri tekrar mahalleye dönüp çalıyor.

Elazığ Valiliğinin geçtiğimiz gün hurda ve kağıt toplayıcıları için getirdiği düzenlemenin yerinde bir karar olduğunu söyleyen mahalle sakinleri bu mağduriyetin kolaylıkla üzerinde durulduğu takdirde çözülebileceğini dile getiriyor.

Vatandaşlar Hurda ve Kağıt Toplamak amaçlı gelenlerin yüzlerini kapattığını ve kış aylarında bile aşırı soğuklarda hurda toplama bahanesiyle mahallede dolaştıklarını dile getiriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol