Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Cengiz Gülaç, Ziyaretlerini Sürdürüyor

2023 seçimlerine az bir süre kala siyasi çalışmalar yeniden hız kazanmaya başladı. 

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. Cengiz Gülaç, bu kapsamda ziyaret ve çalışmalarına ağırlık verdi.

Milletvekili Aday Adayı Av. Gülaç, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş, Ağın Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ağın ve yönetim kurulu üyeleri, Keban Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Toprak ile Karakoçan İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Ziyaretler kapsamında yaşanan depremler ve sonrasında gelinen süreçler üzerine istişare edilerek deprem felaketinden etkilenen Elazığ’daki son durum değerlendirildi.

Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Av. Gülaç,“ Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş, Ağın Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ağın ve yönetim kurulu üyelerine, Keban Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Toprak ile Karakoçan İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

elazığak partiadaycengiz gülaçziyaretilçedepremidris alanmilletvekili

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol