Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

CUMHUR İTTİFAKI MÜCADELESİNİ SÜRDÜRECEĞİZ

Ziyaret sırasında Baskil ilçe kongre yetkisi ilçe başkanı Emrah Celayir’e teslim edildi.

Açıklamalarda bulunan Ercan Altunkaya, ziyarette ülkenin gündemi hakkında toplantı yaptıklarını belirterek, üye çalışmalarını en üst seviyede tutacaklarını ifade etti.

Altunkaya, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi, "Burada hem İlçe teşkilatlarımızın çalışmaları hem de İl teşkilatımızın çalışmaları, Elazığ ilimizin sorunları ve ülke gündemi hakkında istişare toplantısı yaptık. Bu toplantının hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah tan niyaz ederim.Büyük Birlik Partisi olarak Genel Başkanımız Sn. Mustafa Destici beyin önderliğinde 2023 seçimlerine en iyi şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhur ittifakı çatısı altına kendi isim ve amblemimizle mücadelemizi sürdüreceğiz Dolayısıyla eksik olan ilçelerimizin kongrelerini yapacağız. Üye çalışmalarımızı en üst seviyede tutmaya gayret edeceğiz. Ben bu konuda özverili çalışmalarından dolayı İl Başkanımız Emrah Aktağlı'ya il ve ilçe teşkilatlarımıza çok teşekkür ediyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol