Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

DAHA İYİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Polat, kişinin gelişimi ve toplumda kendine yer bulmak açısından küçük yaşta sporsal faaliyetlere katılım sağlanmasının faydalı olduğunu vurguladı.

Elazığ’ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde sportif alandaki başarılı sonuçlarla isminden hep bahsedilen bir il olduğunu ifade eden Polat, şu sözlere yer verdi; ‘’Son yıllarda teknolojinin bir hayli ilerlemesi ile çocuklarımız bilgisayar, tablet ve telefonlara bağımlı hale geldiler. Bu bağımlılık pandemi ile tavan yaptı. Mesleğimiz itibariyle bizler başta kendi evlatlarımıza ve de çevremizdeki ebebeyinlere sporsal alanlarda faaliyet göstermeleri gerektiğini hep vurguluyoruz. Geleceğimiz olan evlatlarımızı; sporun anası tabir edilen Cimnastik ile sevdirip yeteneği varsa bu branşta ilerlemesi ya da başka branşlara yönlendiriyoruz. Başta antrenörlerimiz ile birlikte son aylarda faaliyet veren yaz okullarıyla büyük yoğunluk içerisindeyiz. Evlatlarımızın spor ile tanışmaları; kendini ifade etme, sosyal ilişki kurma, hareket becerisi gibi unsurlarla çocuklarımız ruhen ve bedenen bir katkı sağlanmakta. Cimnastik branşımıza yaz okullarından yaklaşık 400’ün üstünde bir katılım var. Gençlik ve Spor Bakanlığımız nezdinde İl Müdürlüğümüzün imkânlarını her aile kullanmalı diye düşünüyorum. Kurslarımız ücretsiz olup belirlenen seanslarla verimli bir eğitim gerçekleşmekte. Çocuklarımız kurslarda hem spor yapıp hem de bu yaz dönemini verimli geçiriyorlar’’ dedi.

SPOR; İŞİ BİLENLERE TESLİM EDİLMİŞ

Her türlü faaliyetlerde sporun içinden gelenlere emanet edilmesine vurgu yapan Polat; ‘’Aileler şundan emin olsunlar. Evlatlarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki hangi kurs olursa olsun; her birimde etkin olanlar sporun içinden gelen kişilerden oluşuyor. Bu oluşum ve ekipman işin açıkçası geç kalınmış ama doğru bir adım. Başta İl Müdürümüz Abdulsamet Eren, birçok branşta sporcu olarak faaliyet göstermiş ve ayrıca Beden Eğitimi Öğretmeni mesleğinden gelme. Şube Müdürleri de hakeza aynı geçmişe sahip donanımlı kişiler. Yurtlar ve Gençlik Merkezleri de yine aynı şekilde işi bilenlere emanet. Kredi ve Yurtlar Müdürü Oktay Arık, Gençlik Merkezleri de Serkan Sis’in sorumluluğunda. Her ikisinde amatör ve profesyonel sporculuklarının yanı sıra kulüplerde yöneticilik ve de akademik eğitimlerini almış kişiler. Bizler de hem sorumlu yöneticiler hem de birer veli olarak bu avantajları lehimize kullanmamız lazım’’ dedi.

DAHA İYİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Polat, üstlenmiş olduğu görev itibariyle daha iyi hizmetlerde olma arzu ve hedefinde olduğunu ifade ederek; ‘’Evlatlarımıza bir katkı sağlarsak ne mutlu bize. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Son yıllardaki yatırımlarla sporsal faaliyetler daha iyi konuma geldi. Yetkili tüm merciler, antrenörler ve bizler yeni nesil gençlerimize spor faaliyetleri ile katkıda bulunmak için çaba sarf ediyoruz. 2022 yılında Analig müsabakalarında yarı finale ilimizin adını yazdık. 2023 yılında da hem kızlarımız hem de erkek sporcularımızla tekrardan finallerde yerimizi alacağız. Her yıl daha başarılı olmak için haftanın 7 günü çaba sarf ediyoruz’’ dedi.

Polat ayrıca; Cimnastik sporunun gelişip ve ilerlemesinde öncelikle kurum yönetici ve amirlere, antrenörlere ve de en önemlisi anne ve babaların çok büyük katkısı olduğunu; birlik ve beraberlik olgusu ile daha iyi işlere imza atacaklarını vurguladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol