Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

DEMİRBAĞ: ELAZIĞ’A YAKIŞIR HİZMETLER YAPILDI

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Akpınar Mahallesi'nde muhtarlar ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Meclis çalışmalarının ardından seçim bölgesi olan Elazığ’a gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, kentte çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunuyor. Milletvekili Demirbağ bu kapsamda Akpınar Mahallesi muhtarlığında mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunların çözümü noktasında değerlendirmelerde bulundu.

DEMİRBAĞ; " SIKINTI VE TALEPLERİ İLGİLİ MERCİLERE İLETMEK SURETİYLE ÇÖZÜM SÜRECİNE GİRECEĞİZ."

Toplantının ardından açıklama yapan Milletvekili Demirbağ, mahallelerde olan sorunları gerekli mercilere ileteceklerini belirterek; “Diyanet işleri başkanımızda ilimize teşrif ettiler kendilerini burada ağırladık. Daha sonra Harput’u gezdirdik ve uğurladık. Bugün de Akpınar Mahallemizde muhtarımızı ve muhtar arkadaşlarımızı ziyaret edip bir araya geldik. Taziye evimizi de gördük gerçekten güzel olmuş Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Muhtar arkadaşlarımızla inşallah bir araya geleceğiz her zaman olduğu gibi ilimiz ve mahallelerimiz ile ilgili istişarelerde bulunacağız. İlgili mercilere iletmek suretiyle çözüm sürecine gireceğiz.” dedi.

*ACAR; " İSTEKLERİMİZİ VE TALEPLERİMİZİ İLETTİK."

Akpınar Mahallesi Muhtar Raif Acar, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sayın vekilimiz mahallemize ziyarette bulundu. Bizlerde isteklerimizi ve taleplerimizi ilettik. Muhtar arkadaşlarımızla birlikte burada mahallemizin konularını istişare ettik kendilerine çok teşekkür ederim.”diye konuştu.

*GÜLBASAN; "

Elazığ Muhtarlar Dayanışma Dernek Başkanı Murat Gülbasan’da desteklerinden dolayı milletvekili Demirbağ’a teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol