Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ KARAKOÇAN FK'YA VEDA ETTİ

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

TFF 3.Lig 2.Grup'ta ilimizi temsil eden Elazığ Karakoçan FK'da Kaptan Kaan Güdü sosyal medyada yaptığı paylaşımla takıma veda etti.

Son 2 sezondur Elazığ Karakoçan FK'da forma giyen ve Mavi-Beyazlı Kulüple 2 yıllık sözleşmesi sona eren tecrübeli orta saha, sosyal medya üzerinden taraftara seslenerek takımdan ayrıldığını duyurdu.

2020-2021 Futbol Sezonu'nda Yomraspor'dan transfer edilen 30 Haziran 2022 tarihi ititbariyle sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki merkez orta saha sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Elazığ Karakoçan FK ile olan sözleşmem bitmiş bulunmaktadır. 2 yıl boyunca formasını terlettiğim kaptanlığını yaptığım kulübüm de, çalıştığım başkanıma, hocalarıma, tesis çalışanlarına ve sahada omuz omuza mücadele ettiğim takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim."sözleriyle Elazığ Karakoçan FK'ya veda ettiğini açıkladı.

Bu sezon Mavi-Beyazlı Formayla 32 maça çıkan ve 1 gol kaydeden Kaptan Kaan Güdü 2.719 dakika süreyle sahada kaldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol