Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YÜKSEL ERCAN PROJELERİNİ ANLATTI

İş insanı ve İyi Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, ilimizin sorunları ve bunların çözümü ile ilgili hazırladığı dosyayı takdim etmek üzere İyi Parti Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekilleriyle görüştü.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kurumsal İşler Başkanı Cihan Paçacı’yı makamında ziyaret eden Ercan, ilimizin sosyo-ekonomik sorunları hakkında bilgiler sundu.

İyi Parti milletvekili aday adayı Yüksel Ercan’ı, “Ata-baba şehrinden gelen misafirlerimiz” diyerek karşılayan hemşerimiz İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ise Elazığ’a çok önem verdiğini, Elazığ seçimlerine özel ilgi göstereceğini ifade ederek tüm hemşehrilerine selamlarını iletti.

İyi Parti Genel Başkan yardımcısı ve Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır’ı da ziyaret eden Ercan, hazırladığı ve şehrin sorunları ile çözüm yollarının yer aldığı dosyayı takdim etti.

İyi Parti Genel Başkan yardımcısı ve Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı Rıdvan Uz’u makamında ziyaret eden Ercan, ilimizin her alanda ki potansiyelleri ve İyi Parti iktidarında bunların harekete geçirilmesiyle şehrin elde edeceği kazanımlar hakkında bilgiler sundu ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu’nu TBMM’de ziyaret eden Ercan, ilimiz sanayi ve ekonomisinin sıkıntılarını aktardı.

Türk ekonomisinin sıkıntılarını, başta vatandaş olmak üzere sanayici, iş insanı ve her kesimden insanın yaşadığına dikkat çeken Dervişoğlu, Elazığ’ın parti olarak kendileri için çok önemli bir il olduğunu ifade ederek, seçim sürecinde Elazığ’a özel ilgi göstereceklerini belirterek, bu süreçte yapılması gerekenlerle ilgili tecrübelerini paylaştı.

İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ve Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ile TBMM’de görüşen Ercan, Parti gurup toplantısına katılarak Genel Başkan Akşener’in güncel konularla ilgili değerlendirmelerini dinledi.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi ile TOBB üniversitesinde görevli Elazığlı akademisyenlerle de bir araya gelen İyi Parti Elazığ Milletvekili adayı Yüksel Ercan, alanlarında donanımlı ve uzman akademisyenlerimizle ilimizin kalkınması ve gelişmesi noktasında istişarelerde bulundu onlardan gelen teklif, öneri ve projeler üzerinde çalışılacağını dile getirdi.

İyi Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, İyi Parti Genel Merkezi ve TBMM ziyaretlerinin, ilk seçimlerde iktidara gelecek Millet İttifakı hükümetinin ilimizin sorunlarını çözme noktasında önemli bir adım olduğunu ifade ederek, görüşmelerde kendisine ve şehrimize yakın ilgi gösteren İyi Parti Genel Başkan yardımcıları ve milletvekillerine teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol