Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ VALİLİĞİ’NDEN YKS DUYURUSU

YKS sınavına girecek öğrenciler için Elazığ Nüfus Müdürlüğü 18 Haziran Cumartesi günü saat 07.00 ile 17:00 ve 19 Haziran Pazar günü 07:00 ile 15:30 saatleri arasında açık olacak.

Valilik vatandaşları okulların yakınlarında ve çevresinde bulunan iş makinelerinin çalıştırılmaması ve inşaatlarda çalışmaların durdurulması konusunda da uyardı. 

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)" 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde oturumlar halinde yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerimizin kimlik işlemleri için Nüfus Müdürlüğümüz 18 Haziran 2022 Cumartesi günü 07.00 ile 17.00 saatleri arasında ve 19 Haziran 2022 Pazar günü 07.00 ile 15.30 saatleri arasında açık tutulacaktır. Sınav günü ve saatinde tüm vatandaşlarımızdan çocuklarımız geleceği için sınavların yapılacağı okullarımızın yakınlarında ve çevresinde bulunan iş makinelerinin çalıştırılmaması ve inşaatlarda çalışmaların durdurulması, ayrıca sınav saatinde trafikte bulunan araçlarımızın sürücülerinin de korna kullanmamaları konusunda anlayış ve hassasiyetlerini bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol