Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞ’DAN 33 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK.

İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, İçişleri Bakanlığının merkez teşkilatına ve taşra teşkilatına farklı meslek gruplarından personel alımı yapılacak.

İçişleri Bakanlığının merkez teşkilatına, kağıt restoratörü, arşiv uzmanı, avukat, psikolog, sosyal çalışmacı, programcı, harita teknikeri, grafiker, bilgisayar mühendisi, makine mühendisi, elektrik-elektronik mühendisi, yazılım mühendisi, endüstri mühendisi, inşaat mühendisi, harita mühendisi, şehir plancısı, İngilizce mütercim tercüman, lisans ve ön lisans mezunu büro ve destek personelinden oluşan 243 sözleşmeli çalışan alınacak.

Bakanlığın taşra teşkilatına ise avukat, arşiv uzmanı, sosyal çalışmacı, bilgisayar mühendisi, programcı, elektrik-elektronik teknikeri, lisans ve ön lisans mezunu büro ve destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi (silahlı) ile şoför ve temizlik görevlisinden oluşan 3 bin 303 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

İçişleri Bakanlığının taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere Elazığ’dan da 33 personel alınacak. Elazığ’dan alınacak personellerden 1’i Sosyal Çalışmacı, 1’i lisans mezunu Programcı, 11’i Lisans mezunu büro personeli, 8’i ön lisans mezunu büro personeli, 4’ü koruma ve güvenlik görevlisi (silahlı), 3’ü şoför ve 5’i temizlik personeli olarak görev yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2022/05/20220526-4-12.pdfa

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol