Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

“ELAZIĞ’IN AĞABEYİ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin, Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı kapsamında Elazığ'da bulunmaları ile ilgili değerlendirmelerini aldığımız AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, gerçekleşen programların AK Parti adına önemli bir kazanım olduğunu belirtti.

Yerel Yönetimler İstişare Toplantısının Elazığ’da yapılması ile ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan Ak Parti İl başkanı Şerafettin Yıldırım, yapılan toplantının Elazığ’da olmasının hem şehir açısından hem de partileri açısından önemli bir kazanım olduğunu belirtti. Başkan Yıldırım, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin kendisinden bahsederken de; "Değerli İl Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bir ağabeylik yapıyor burada." Demesinden memnun olduğunu söyledi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı'na katılmak üzere Elazığ'a gelen ve burada önemli programlar gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'ye, Elazığ'a yakın ilgisinden ötürü teşekkür etti.  Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un Elazığ'da önemli toplantılar yaptığını da anımsatan Başkan Yıldırım, 2023 seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını vurguladı.

ELAZIĞ'A ADETA ÇIKARMA YAPTI

Özhaseki'nin, yardımcıları ve çevre illerden gelen Belediye Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdiği programların AK Parti adına önemli bir kazanım olduğunun altını çizen Başkan Yıldırım; "Sayın Mehmet Özhaseki, yerel yönetimlerdeki başarısının dışında Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olması hasebiyle de AK davanın önemli bir ismi. Ekibiyle birlikte Elazığ'a adeta çıkarma yaptı. Gayet verimli geçen toplantılar neticesinde 2023 yol haritamıza yönelik önemli değerlendirmeler yapıldı." dedi.

TECRÜBELERİ YEREL YÖNETİMLERİMİZLE PAYLAŞACAĞIZ

Gazetemize yaptığı değerlendirmede Yıldırım, Özhaseki'nin tecrübelerinden yararlanarak  hizmet etmeyi sürdüreceklerini kaydetti.  "İnşallah bizler de kendilerinden edindiğimiz tecrübeleri yerel yönetimlerimizle paylaşacağız.” Diye Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Tabi kıymetli Başkanımla biz önceden beri tanışıyoruz. Zaman zaman İstişare etme fırsatı buluyoruz. Bu ziyaretinde de uzun uzun hasbihal ettik." diye konuştu.

İL BAŞKANIMIZ ABİLİK YAPIYOR BURADA

Yerel Yönetimler Başkanı Özhaseki'ninkendilerini  Elazığ'ın abisi olarak görmesinden memnun olduğunu ifade eden İl Başkanı Yıldırım,  "Değerli İl Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bir ağabeylik yapıyor burada. Aradaki muhabbeti zedeleyecek hiçbir şey yapmadığı gibi hayır öğütleriyle, nasihatleriyle arkadaşlarımıza örnek oluyorlar.” ifadeleri bizleri memnun etti. İnşallah inandığımız yolda, aziz şehrimize ilk günkü anlayışla hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Rabbim yardımcımız olsun, birlik beraberliğimiz daim olsun. Ben bu duygularla kıymetli başkanıma şehrimize gerçekleştirdiği ziyaretlerinden ötürü tekraren teşekkür ediyorum." dedi.

ALİ İHSAN YAVUZ'U İLİMİZDE AĞIRLADIK

Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un da Elazığ'a gelerek seçim İşleri İstişare Toplantına katıldığını belirten Başkan Yıldırım,  "Tabi kıymetli Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki'nin ilimizden ayrılmasının ardından Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ali İhsan Yavuz'u ilimizde ağırladık. Parti binamızda düzenlediğimiz İl Seçim İşleri İstişare Toplantımıza katılan Yavuz ve beraberindeki heyet de güzel ve verimli bir sunum gerçekleştirdi." ifadelerini kullandı.

HER ZAMAN VE HER ZEMİNDE SEÇİME HAZIRIZ

2023 seçimleriyle ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Yıldırım, "Biz AK Kadrolar olarak her zaman ve her zeminde seçime hazırız.” Diyerek değerlendirmelerini şu ifadelerle sürdürdü: “Bir seçim bittiğinde diğer seçim için çalışmalara başlarız. Şu anda da uzun bir hazırlığın ardından 2023 seçimlerine yönelik programlar gerçekleştiriyoruz. 3 gün içinde 2 tane Genel Başkan Yardımcısını Elazığ'a gönderen Genel Merkezimizin teşkilatımıza ve şehrimize ne kadar önem verdiğini kolaylıkla anlayabiliriz. Bizler de verilen bu değerin şehrimize olumlu yansıması noktasında AK kadrolar olarak mücadelemizi sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol