Öne Çıkanlar DEPREM a ya 23 Nisanda çocukları ağırladı. komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Elazığlı Bilim İnsanı Prof. Dr. İlhan’a Yeni Görev

Elazığlı Bilim İnsanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan’a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın tensipleri ile yeni bir görev verildi. En son Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Elazığlı Bilim İnsanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan Mesleki Yeterlilik Kurumu Yönetim Kurulu ve Kurum Başkanı olarak göreve başladı.

Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın tensipleri ile Mesleki Yeterlilik Kurumu Yönetim Kurulu ve Kurum Başkanı olarak göreve başladık. Sayın Bakanımız Vedat Işıkhan’a şükranlarımı sunuyor, destekleri için Mesleki Yeterlilik Kurumu Genel Kurulu ile Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Devletimizin Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda, elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ederek çalışmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol