Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

ELAZIĞSPOR, SERİK MAÇI İÇİN PAZARTESİ GÜNÜ ANTALYA’YA GİDECEK

Çarşamba günü deplasmanda Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Tetiş Yapı Elazığspor, zorlu maç için Pazartesi günü Antalya’ya hareket edecek.

Elazığspor’da Serik deplasmanının gidiş-dönüş programı netleşti. 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve sezonun 21.Haftasında 3 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Serik Belediyespor ile karşılaşacak olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, zorlu maç için Pazartesi günü Antalya’ya hareket edecek.

Elazığspor Kulübü’nden alınan bilgilere göre, Bordo-Beyazlı kafile Pazartesi günü saat 21.00’de havayolu ile Diyarbakır’dan Antalya’ya uçacak.

Antalya’ya indikten sonra konaklayacağı otele geçerek dinlenmeye çekilecek olan Elazığspor kafilesi, son çalışmasını Salı günü Antalya’da yaparak hazırlıklarını tamamlayacak.

Elazığspor kafilesi, Çarşamba günü saat 13.00’de oynanacak olan karşılaşmanın ardından İstanbul aktarmalı olarak ilimize dönecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol