Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

Elazığspor, Tempo Düşürdü!

Erzurum Palandöken’de 3. Etap Kampını devam ettiren Bordo-Beyazlı Temsilcimişz Elazığspor, günü taktik ağırlıklı çalışmayla tamamladı.

 Elazığspor’da Erzurum Palandöken kampı devam ediyor. Teknik sorumlu Kenan Kamaç ve yardımcıları Nafiz Orak ve Sacit Taşdemir eşliğinde yapılan günün tek çalışmasında futbolcular taktik ağırlıklı çalıştı.

Saat 16:30'da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Sahası’nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 90 dakika süren idmana tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.

Cuma günü oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasında lige şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan 24 Erzincanspor’a  1-0 mağlup olmasına rağmen karşılaşmanın her iki yarısında yakaladığı net fırsatlardan yararlanamayan bordo beyazlı ekibimizde gol yollarındaki sıkıntının giderilebilmesi için İzzet Topatar ve Yusuf Ensar gibi ofansif oyuncuların lige kadar hazır hale getirilmesi planlanıyor.

Elazığspor’da hazırlık maçları için ise girişimler devam ediyor. Takımların Palandöken’den ayrılma hazırlığında olmaları nedeniyle özel maç yapacak rakip sıkıntısı yaşanıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol