Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

ERBAŞ : BASKİL KUR’AN KURSUNUN AÇILIŞINI YAPTI

Açılışa Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Vali Dr. Ömer Toraman, AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, Vali Yardımcısı Recep Gündüz, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yılıdız, Emniyet Müdürü Celal Sel, Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, İlçe Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat, Müftü Selami Aydın, kurum müdürleri, vatandaş ve öğrenciler katıldı. Modern ve eğitim için gerekli teknolojik gereksinimleri karşılayan 5 katlı kurs binasında, ayrıca 65 kişilik yemekhane, 18 oda, 9 sınıf, mescit, bilgisayar laboratuvarı ve çok amaçlı kapalı halı saha bulunuyor. Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfına ait olan kurs binasının 15 yıllığına Diyanet İşleri Başkanlığına tahsis edildiği kaydedildi.

Erbaş: En Hayırlı Açılışlardan Biridir. 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Baskil ilçemizde bugün en hayırlı açılışlarımızdan birisini yapıyoruz. Açılışını yaptığımız binamızın üzerinde “Sizin en hayırlınız kuran-ı öğrenenleriniz ve öğretenlerinizdir” yazıyor. Böyle bir faaliyetin içinde yapılacağı yerin açılışını da yapmak en hayırlı açılışlardan biridir. Ne mutlu bizlere ve sizlere ki bu hayırlı açılışta beraberiz birlikteyiz” ifadelerini kullandı.

TORAMAN: GÜZEL HİZMETLER VE ESERLER AÇILDI
Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, “Bu güzel eserin açılışında bir arada olmaktan büyük bir memnuiyet duyduğumu belirtmek isterim. Bugün yoğun bir gün geçirdi gelen heyet. Güzel hizmetler ve eserler açıldı. Özellikle eğitim alanındaki hizmetleri hakikaten son dönemlerde geleceğe ümitle bakmamıza vesile oluyor” diye kaydetti.

Program sonrası başkan Prof. Dr. Ali Erbaş ve il protokolü Elazığlı Şehidimiz Fethi Sekin’in kabrini ziyaret ederek hatıra devterini doldurdu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol