Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

EREN ''CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK VE KAPSAMLI YATIRIMINI KAZANDIRDIK''

Elazığ merkez ile ilçelerinde yapılması planlanan sportif tesis yatırımları sürüyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, merkez ve ilçelerde yapılması planlanan tesislerin bir bölümünün yapımına başlanıldığını, bir bölümünün yapımı için ihaleye hazırlanıldığını bir bölümünün yapımı için ise yer tespitlerinin devam ettiğini belirtti.

Elazığ’a  spor alanında  cumhuriyet tarihinin en büyük ve kapsamlı yatırımını kazandırdıklarını belirten  İl Müdürü Abdulsamet Eren şunları söyledi;  “Bilindiği gibi ilimiz merkezinde ve ilçelerimizde yapımını planladığımız tesisler Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından geniş katılımlı imza töreninde imzalandı ve yatırımlara başlanıldı.Biz de ilimizde bu yatırımları kazandırma noktasında Belediyelerimiz ve  İl Özel İdaremiz ile Valilik ile istişare halindeyiz. Gerek yer seçimleri gerek bu seçimlerin ardından yatırımların ihalesine çıkılması adım adım gerçekleşiyor. Planlandığı şekliyle ilimize bu yatırımları kazandırmanın ardından her branşta önemli başarıların da geleceğine inanıyorum. Çünkü bizler bu yatırımlar ile gençlerimize spor yapma şansı vermiş olacağız. Onlarda yeteneklerini geliştirip ilimize çok farklı branşlarda yeteneklerini  geliştirme çalışmalarını yapacaklar.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol