Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

FIRAT FEST'TE "COLOR FEST ETKİNLİĞİ"

Bu yıl Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki Üniversiteler arasında en çok sosyal etkinlik yapan üniversite olan Fırat Üniversitesi “Fırat Fest” etkinlikleri kapsamında Elazığ’da bir ilke imza attı.

Hazar Gölü kıyısındaki Sosyal Tesislerini öğrencilere açan Fırat Üniversitesi, Color Fest gerçekleştirdi. Birçok ilde gerçekleştirilen ancak şuana kadar Elazığ’da daha önce yapılmayan festivalde öğrenciler doyasıya eğlendi.

Beş binden fazla öğrencinin katıldığı festivalde öğrenciler dağıtılan renkli toz boyalarla eğlencenin tadını çıkardı.

Gerçekleştirilen Festivalde ilk olarak Elazığlı sanatçı Emrah Güllü sahne aldı. Sanatçı Emrah Güllü birbirinden güzel eserlerini Fırat Üniversitesi öğrencileri için seslendirdi. Festival DJ Onur Yıldız’ın performansıyla devam etti. Öğrenciler yaklaşık 4 saat boyunca gönüllerince eğlendi.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, “Fırat Fest etkinliklerimiz devam ediyor. Color Fest kapsamında ilk olarak Emrah Güllü konseri ardından da DJ Onur Yıldız performansı gerçekleştirildi. Öğrencilerimize yönelik sosyal etkinliklerimizi artırarak devam ettirmek istiyoruz. Öğrenci odaklı bir üniversiteyiz, en önemlisi araştırma üniversitesiyiz. Sınav dönemi öncesinde öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak istiyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de etkinliklerimiz devam edecek. Emeği geçen Elazığ Valiliğine, Sivrice Kaymakamlığına ve sanatçılarımız Emrah Güllü ve Onur Yıldız’a teşekkür ediyoruz” dedi. 

Fırat Üniversitesi’nde bu yıl etkinlikleri artırdıklarını söyleyen Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar, “Öğrencilerimizin eğlenmesi, neşelenmesi bizleri çok mutlu etti. Bu etkinliklerden dolayı Fırat Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş hocamıza, etkinlikte emeği geçen Rektör Yardımcımız Mehmet Yılmaz hocamıza ve Furkan Dilaver hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Etkinliklerimize tüm hızıyla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Festivale katılan öğrenciler ise ilk defa bu kadar eğlenceli bir etkinliğe katıldıklarını söyleyerek, Fırat Üniversitesi’nin bu yıl etkinliklerini çok fazla artırdığını bundan dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Festivalde çok eğlendiklerini vurgulayan öğrenciler etkinlikler nedeniyle üniversite yöneticilerine teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol