Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNLARINI UĞURLADI

Mezuniyet törenine bölümün hocaları, öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Suat Öztürk ve Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya da katıldı.

Mezun öğrenciler adına söz alan inşaat bölümü öğrencisi Sibel Uslu, hocalarına ve ailelere teşekkür ederek mezun arkadaşlarına yeni hayatlarında başarılar diledi. Fırat Üniversitesi Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Oğuz Yakut, öğrencilere meslek hayatı ile ilgili tavsiyeler verdi. Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Suat Öztürk, öğrencilerin zorlu bir süreci aştıklarını belirterek iş sözü verdi.   Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, mezun öğrencilere güvendiklerini ve geleceği emanet ettiklerini ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol