Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET TÖRENİ

Düzenlenen mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çalıcıoğlu, Fırat Üniversitesi Yöneticileri, Öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çalıcıoğlu, Üniversitesi Veteriner Fakültesinin bugün 137 mezun ile birlikte 47. Dönem mezunlarını uğurladığını belirterek, mezunların ülke hayvancılığının gelişimine önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Mezuniyet töreninde konuşan Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ ise, ülkemizin en köklü veteriner fakültelerinden olan ulusal ve uluslararası akreditasyona sahip Veteriner Fakültesinden mezun olan tüm öğrencileri yürekten kutladığını belirterek, mezunlara bundan sonraki meslek yaşamlarında başarılar diledi.

Mezuniyet Töreni programı, başarı belgeleri ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol