Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

GSB YURTLARI'NDA YENİ DÖNEM HAZIRLIKLARI BAŞLADI

GSB Elazığ Yurtlarında kontenjan sayısı 9 bin 49 kişi ve bu bağlamda da yurtların sosyal anlamda gençlerin vakit geçirebileceği bir ortama dönüşmesi büyük önem arz ediyor.

Elazığ gençlik ve spor il müdürlüğü de bu konu da gerek dönem içi yaptığı çalışmalarla yeni dönem de gelecek öğrenciler için Kampüs içerisinde yer alan Harput ve Sare Ana ve en büyük erkek yurdu olan Ahmet Kabaklı Öğrenci yurdunda bakım onarım ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor. Ahmet Kabaklı öğrenci yurdunda mevcut odalar revize edilerek eğitim odaları, genç ofis ve kütüphaneye dönüştürülecek akabinde Harput ve Sare Ana öğrenci yurtlarında yemekhaneler ve peyzaj çalışmaları ile öğrencilere daha uygun bir ortam haline dönüştürülecek.


Yapılan çalışmalara dair açıklamalar da bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren; “Yeni bir eğitim öğretim döneminde Yurtlarımızın kapılarını tekrar şehrimizde okuyan gençlerimiz için açacağız.

Öğrencilerimizin daha konforlu ve sosyal donatılarla birlikte verimli vakit geçirebilmesi imkanlardan faydalanabilmesi adına ve sıklıkla vakit geçirdikleri noktalarda yaptığımız çalışmalara Harput ve Sare Ana yurdumuz da yemekhane bakım onarım ve peyzaj çalışmaları ile Ahmet kabaklı yurdumuzda odalarımızı revize ederek eğitim odaları, genç ofis ve kütüphane kazandırıyoruz. Yeni dönemde gelecek gençlerimiz için inşallah hazır hale getireceğiz” ifadelerine yer verdi. (Spor Servisi)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol