Öne Çıkanlar BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

GÜRGÖZELER ÖNCÜLÜĞÜNDE İLÇE VE KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Elazığ’daki sorunları yerinde tespit amacıyla ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti Elazığ İl Teşkilatı, bu kapsamda merkez ova köylerinden Selli, Sürek ve Dereboğazı köylerini ziyaret ederek vatandaşla bir araya geldi. İl Başkanı Servet Gürgözeler öncülüğünde gerçekleşen ziyaretlere Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Ziyaretler kapsamında köy sakinleri ve muhtarlarla bir araya gelen Gürgözeler, köylerin sıkıntılarını dinleyip notlar aldı. Köy gezilerinin ilk etabını tamamlayan Gürgözeler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Selli köyünde halk yolların darlığından şikayetçi. Bu yollar artık hizmet veremez durumdadır. Ne yazık ki bu köyde oturan vatandaşımız gidiş gelişte köy yolunda yaşadıkları sorunları, ekonomik sıkıntılarını bize anlatmışlardır. Bir de var olan bir sulama göletti var ve ekip biçtikleri arazilerden sulama göletini kullanılamayışlarından  dolayı fayda elde edemediklerini  bizimle paylaştılar. Yine Dereboğazı ve  Sürek köylerimizde ekonomik pahalılık, onların da yollarındaki  problemler, deprem sonrası yaşadıkları sıkıntıları vatandaşlarımızdan dinledik. Halkımız artan  pahalılıktan dolayı  köylerindeki arazilerini ekip biçemiyor. İyi yönetilemeyen  tarım ve kötü  ekonominin getirdiği sonuçlardır bunlar ne yazık ki.”

“HALKIMIZ UMUDUNU SEÇİME BAĞLADI”

Vatandaşların, sorunların çözümü için umudunu yapılacak seçimlere bağladığını ifade eden Başkan Gürgözeler, son olarak şunları söyledi: “Halkımız artık umudunu olacak bir seçime bağlamış durumdadır. Biz İYİ'ler seçimden sonra gerek şehrimizde ilçe ve köylerimizde gerek ülkemizde halkımızın umutsuzluğunu ve yaşadığı sıkıntı ve problemleri çözüme kavuşturacağız. Halkımıza da buradan çağrıda bulunuyor, seçim zamanı vatandaşlık görevinizi yerine getirip sandığa gidiniz ve mührünüzü güneşten yana kullanınız diyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol