Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

GÜRKAN: "HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR"

Her iş zirvesinin yeni bir ekonomik heyecan ve ticari fırsat oluşturduğunu vurgulayan Başkan Gürkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "3 gün sürecek zirvede, Uluslararası İş Forumu (IBF) yüzlerce seçkin iş insanını Orta Doğu'nun sanayi üssü olarak tanımlanan Gaziantep'te bir araya getiriyor.

11 Haziran'da Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde düzenlenecek zirveye 1000’i aşkın sanayici, girişimci ve yatırımcı iş insanı katılacak.

Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’un katılımıyla düzenlenecek etkinlikte, B2B görüşmeler, panel oturumlar, fabrika ziyaretleri, fuar aktiviteleri ile yeni ortaklıklar, yatırım fırsatları ve ticari bağlantılara imkân sağlanacak.  

Bu amaçla başta, Irak, Suriye, Mısır, Ürdün, Yemen, Filistin, Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Tunus, Cezayir, Libya, Moritanya, Fas, Pakistan, Somali, Azerbaycan ve KKTC olmak üzere, Avrupa’nın farklı bölgelerinden birçok yatırımcı ve alım heyeti Gaziantep'te temaslarda bulunacak.

Bizde Elazığ MÜSİAD olarak yerimizi alacağız ve Elazığ'ın potansiyelini orada anlatacağız.

İnşallah iş insanlarımız için, Elazığ ekonomisi için güzel gelişmeler yaşanır. Zirve sonrasında yeniden bir değerlendirme yaparak ekonomi camiamızı bilgilendireceğiz.

Ben zirvenin şimdiden şehrimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol