Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

GÜZELLİK SALONLARI TATİL GÜNLERİNİ BELİRLEMEK İÇİN SANDIK BAŞINA GİTTİ

 Ticaret Bakanlığı, 1 Ekim 2022'den itibaren uygulanmak üzere, ülke genelinde tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönünde karar aldı. Bakanlığın uygulamaya koyacağı karar doğrultusunda Elazığ’da hizmet veren kadın ve erkek kuaförleri tatil günlerini belirlemek için gittiği seçim başladı.

 Esnaflar saat 17.00’a kadar Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre merkezinde oylarını kullanabilecekler. Karar öncesi Elazığ’da erkek berberleri Pazar günü, kadın kuaförleri ise Salı günleri kapalıydı. Bugün alınan bir diğer karar ise berber, kuaför ve güzellik salonlarının kış ve yaz aylarındaki kapanış saatleri belli oldu.

Başkan Nizamettin Türkoğlu’nun oylamaya sunması ile bayan kuaför ve güzellik salonları yaz aylarında saat 19.00’a kadar kış aylarında ise 18.00’e kadar dükkanlarını açık tutabilecek. Erkek kuaförler ise yaz aylarında 21.00’e kadar kış aylarında ise 20.00’e kadar hizmet verecek.

KURNAZ: ESNAFIMIZIN VERECEĞİ KARAR ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Kurnaz, “Hükümetimizin çıkardığı karara göre Türkiye’de berberler ve kuaför odasının haftada bir gün tatili için toplandık. Burada esnafımızın vereceği karar çok önemli. Burada önemli olan esnafın görüşü. Başkanıma da bu kararı için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 TÜRKOĞLU: AİLEMİZ İLE VAKİT GEÇİRMEK EN DOĞAL HAKKIMIZ

Başkan Türkoğlu, “Temsil ettiğim esnafın fikrini almak isterim. Onlarla beraber hareket etmek isterim. Bu süreçte bu sistemin oturması için en kötü ihtimal 1 yılımızı alır. En uzak yollar bir adım ile başlar. Hepimiz bir aile sahibiyiz. Ailemiz ile vakit geçirmek en doğal hakkımız. Meslek olarak zor bir mesleği icra ediyoruz. Bu tatilin en büyük sebebi aile birliğini korumak” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol