Öne Çıkanlar elazığyerelhaber google SARIÇİÇEK Otomobil Kamyonete Arkadan Çarptı: 2 Yaralı elazığhaber

Bu haber kez okundu.

Hazırlıklar Başlıyor!

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Yaptığı transferler ile iddialı bir kadro oluşturan ve şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan 3 Gen Holding Elazığspor bugün kendi tesislerinde toplanarak lig için çalışmalarına başlayacak.

Takımının bugüne kadar yapılan hazırlık kampı çalışmalarında belirlenen noktaya geldiğini belirten Teknik Direktör Selahaddin Dinçel “ Yeni bir takım kurduk ve bu takımın uyumunu sağlamak adına gerekli kamp çalışmalarını yaptık. Artık önümüzde başlayacak olan bir lig var ve biz bu ligde hedeflediğimiz noktaya ulaşmak adına mücadele vereceğiz. Vereceğimiz bu mücadelede hedefimize ulaşmamız için güçlü olmamız gerekiyor. Bunu da yapacağımız çalışmalar ile elde edeceğiz.”dedi.

* AMACIMIZ LİGE EN İYİ VE HAZIR ŞEKİLDE BAŞLAMAK

3Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, artık tüm hazırlıklarını lig için yapacakları bu dönemde iki hazırlık maçı oynayarak lig öncesi kurulan yeni takımı taraftarların görmesini sağlayacaklarını belirterek; “Bilindiği gibi bu sezon kendi sahamızda oynayacağımız ilk maç cezalı olmamız nedeniyle taraftarlarımız bizimle olmayacak. Bu nedenle takımımızın yeni kadrosunu Taraftarlarımıza ligden önce izletmek istiyoruz. Bunun için iki hazırlık maçı oynamayı planladık. Bizim içinde lig öncesinde iyi olacak. Amacımız lige en iyi ve hazır şekilde başlamak ve bunu devam ettirmek.” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol