Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

“ Hedef Süper Lig!”

HABER: DİLEK YILDIRIM

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Liginde Play-Off grubuna yükselen Sarı-Siyahlı Temsilcimiz Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Play Off grubu maçları öncesi Kırşehir’de kampa girdi.

Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü Baş Antrenörü İsmail Bayraktar, Kırşehir Belediyespor ile birlikte ikili kamp yaptıklarını belirterek, “Sezona başlarken hedefimizi Süper Lig olarak belirlemiştik. Bunun ilk etabını grubumuzu lider olarak bitirerek gerçekleştirdik. Grupta bu yıl son derece başarılı bir görüntü verdik. Takımımız Play Off öncesi de buradaki kampta maçlara en iyi şekilde hazırlanacak ve bizi hedefimize götürecek forma kavuşacaktır.” dedi.

* ALT YAPIMIZ ÇOK İYİ

Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü olarak mücadele verdikleri tüm kulvarlarda bu sezon Türkiye’nin en iyi ilk sekiz takımları arasında yer aldıklarını belirten Bayraktar, “Alt yapımız çok iyi. Biz gerçekten çok büyük emekler vererek gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bünyemizden bu yıl iki oyuncumuz Milli Takıma gitti. Genç Milli Takımlara oyuncu veriyoruz. Gelecekte bu takımın alt yapısından gelecek oyuncular ile çok daha büyük başarılara imza atacağımıza eminim. Bizim hedeflerimiz arasında Süper Ligin yanında Gençler‘de Dünya Şampiyonu olmak var. Bunu da inşallah ülkemize ve ilimize kazandıracağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol