Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

"HEDEFİMİZ 5’TE 5"

"HER ZAMAN SAHADA OLACAĞIZ"

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamasında Ak Parti İl Başkanları İstişare Toplantısı hakkında bilgiler veren İl Başkanı Yıldırım, toplantıda dile getirilen sorunların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dikkatle dinlendiğini ve bu iletilerin karşılığını aldıklarını söyledi.

 “İLETİLEN SORUNLARIN GEREĞİ YAPILIYOR”

AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar istikrarlı bir şekilde 155 tane il başkanları toplantısı gerçekleştirdiğini ve burada aktarılan sorunların karşılığının alındığını belirten İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,“Bu toplantıların en önemli yanı Cumhurbaşkanımıza ve Genel Başkanımıza şehrimizin ya da genel siyasetle ilgili sorunlarımızı zamanında ve uygun şekilde dile getirdiğimiz her zaman karşılığını aldık. 20 yıllık bir iktidarın 155 tane aksatmadan il başkanları toplantısı yapmış olması önemlidir. Bu durum partimizin bu konudaki hassasiyetini gösterir. Orada dile getirilen her hususunda kayda alındığını ve gereğinin yapıldığını rahatlıkla söyleyebilirim.”dedi.

"TEMPOMUZU SÜREKLİ ARTIRARAK DEVAM EDİYORUZ"

Seçimlerin zamanında yapılacağın vurgulayan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Geçtiğimiz hafta içerisinde burada çok önemli iki genel başkan yardımcımızı misafir ettik. Biz sürekli çalışıyoruz. Seçimler zamanında yapılacak ama biz çalışma tempomuzu sürekli artırarak devam ediyoruz, edeceğiz. Buraya gelen iki genel başkanımızı birer gün arayla ağırladık. Onların şehirle, siyaset ve teşkilatımızla ilgili övgü dolu cümleleriyle kendimizi yenileyerek, hassasiyetimizi arttırarak yolumuza devam ediyoruz. Seçim çalışmalarımız da aynı bu hızda zamanında yapılmak üzere devam ediyor” diye konuştu.

"KENDİ GÜNCELLEYEN VE ZİNDE TUTAN BİR PARTİ "

AK Parti’nin geçmişten bugüne kadar kendi güncelleyen ve zinde tutan bir parti olduğunu dile getiren Başkan Şerafetin Yıldırım, “Geçmişte gerek kurucu üye anlamında gerekse belediye başkanlığımızı, milletvekilliğimizi yapmış bizimle yol yürüyen ve bize vefası olan insanlarımızı zaman zaman ziyaret ediyoruz. 20 yıldır iktidarda olan bir parti ve kendini güncelleyerek, değişerek zinde kalan bir partiden bahsediyoruz. Aslında çok geniş bir kitleden bahsediyoruz ve bundan dolayı zaman zaman gönül kırgınlığı yaşayanlar veya bizlerin unuttukları vardır. Bizler de bu isimleri ziyaret ederek vefa örneğimizi göstermek zorundayız.”dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ DAR GELİRLİLER”

Ekonomik sıkıntılardan dolayı zor bir süreçten geçildiğini, herkesimin ayrı ayrı etkilendiğini  belirten Başkan Yıldırım, en aza indirmek için mücadelelerinin  devam edeceğini ifade ederek,   “Son zamanlarda ülkemizde ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya olduğumuz gerçeğini ne görmemezlikten geldik ne de halının altına süpürdük. Bunlarla da birebir mücadele ediyoruz. Dar ve sabit gelirli vatandaşlarımız en büyük önceliğimizdir. Bununla da ilgili çalışmalar gece gündüz devam ediyor. Yakında bu çalışmalar sahaya yansıyacak ve vatandaşlarımızın bu sıkıntılı sürecini düzelteceğiz.”dedi

ŞORŞOR DERESİ’NİN ÖDENEK SORUNU BAKANLARA İLETECEĞİZ

İl Başkanı Yıldırım açıklama sonrasında gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Şorşor Deresi’nin ödenek sorunuyla ilgili bir soruyu yanıtlayan Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şeraffettin Yıldırım, önümüzdeki haftalarda sorunun bakanlara ileceğini belirtti.

ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIZ

“Gönül Alma Seferberliği” ve kırgın seçmene ulaşma konusunda yapılan çalışmaların sorulması üzerine bu konuda il teşkilatının yaptığı çalışmalara da değindi. Başkan Yıldırım, “Ben kurulduğundan beri bu partinin, bu davanın içerisindeyim. İlk yıllarda büyük zorluklarla mücadele veren partililerimiz arasından gönlü kırılan, darılan, bizleri ziyaret etmediniz diyenler muhakkak vardır. Biz bu konuda gerek teşkilatımız olarak, gerek milletvekillerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla elimizden ne geliyorsa yapacağız. Milletvekillerimiz de meclisin kapanmasının ardından şehrimize geleceklerdir. Bu çalışmaları tabi ki ilk teşkilatı olarak biz ağırlıklı olarak yapacağız” dedi.

"HEDEFİMİZ 5’TE 5"

Elazığ’da bazı il başkanlarının “2-3 vekil çıkaracağız” şeklinde açıklamaları sorulan Yıldırım, “Bizim AK Parti olarak Elazığ’daki hedefimiz 5’te 5 şeklindedir” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol