Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

İÇ TRANSFER ÇALIŞMALARINI BAŞLATACAĞIZ

Elazığspor’un 2022-2023 sezonu öncesi yeni planlamasının bu hafta içinde yapılacak olan görüşmelerin ardından başlayacağı açıklandı. Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Çayır, “Yeni sezon öncesi gerçekten çok önemli hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak adına yapacağımız çalışmalarımızı planlama adına bazı görüşmeler yapacağız. Bu görüşmelerin ardından önümüzü görme imkânını bulacak ve buna göre gerekli çalışmalarımızı başlatacağız.”dedi.

DÜRÜST YÖNETİM

Göreve geldiklerinde, eski yönetimden bu kulübü 55 Milyon TL. Borç ile aldık. Bu borcun döviz kurunun yükselmesi nedeniyle 79 Milyona kadar çıktığını ardından düşüş ile birlikte 64 Milyon’a gerilediğini belirten Serkan Çayır; “ Biz açık ve şeffaf bir yönetim olduk. Her kuruşun hesabını tuttuk ve buna göre takımı yönettik. Transfer tahtasını açtık ve transfer yaptık. Kümede kalma mücadelesi verdik ve bunu başardık. Dürüst bir yönetim olarak çalışma yaptık. Şimdi önümüzdeki sezon için hazırlık yapmanın girişimlerini başlattık. Mali Genel Kurulumuzu yaptık. Bu hafta bazı görüşmelerimiz olacak. Bu görüşmelerin sonucu ne olur hep birlikte göreceğiz. Yeni bir yönetim kurulu oluşur mu? bazı takviyeler alıp devam mı ederiz bunuda görüşeceğiz.”

İÇ TRANSFER ÇALIŞMALARINI BAŞLATACAĞIZ

Transfer konusunda bu hafta çalışmalarını başlatacaklarını belirten Çayır, “Öncelikli olarak iç transferi gerçekleştireceğiz. Sözleşmesi biten oyuncularımız ile oturup görüşeceğiz. Bu görüşmelerde amacımız oyuncularımız ile yeniden anlaşmak olacak. Ardından transfer tahtasını açma konusunda çalışmalarımız olacak. Bunu başarmamız durumunda takımın takviyesi için transfer çalışmalarımız olacak. Bu çalışmalarımız da bu takımın hedefini belirleyecek.”dedi.

BİRLİKTE YOL ALMAMIZ GEREKİYOR

Elazığspor’un yeni sezonda yeni stadında maçlarını oynayacağını belirten Başkan Serkan Çayır; “Yeni sezonda belirleyeceğimiz hedef doğrultusunda mücadele vereceklerini belirterek; ”Biz göreve gelirken hedefimiz Elazığspor’u yaşatmak oldu. Bunu başarmak adına çalışma yaptık. Herkesin bu takım amatöre düşer diye düşündüğü bir ortamda bu takımı yaşattık. Şimdi yeni bir sezon öncesi hazırlık yapıyoruz. Bu hazırlıklarımızda hedefimiz ne olacak bunu hep birlikte belirleyeceğiz. Yapacağımız istişareler sonucunda öncelikli problemlerimizi çözüme kavuşturmak ve ardından da bu takımı yeni hedeflere ulaştırmanın adımlarını atacağız. Elazığ, Elazığspor’a sahip çıktıkları zaman bu takım arzu edilen liglere çıkacaktır. Birlik ve beraberlik içinde hareket edersek önümüzdeki tüm engelleri aşacak ve yeni hedeflere ulaşmanın mutluluğunu bu şehre yaşatacağız.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol