Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

İÇME SUYU, KANALİZASYON VE YAĞMUR SUYU HATTI İHALESİ : 2. KISMI SALI GÜNÜ YAPILACAK

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehrin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıyan ve şehrin altyapı sorununa neşter vurulacak altyapı yenileme projesi ilerliyor.

Bu kapsamda Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 2. Bölge yapım işi ihalesi, 21 Haziran Salı Günü Elazığ Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda 4734 sayılı Kamu İhale Kurumu 19.maddesinde belirtilen açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

2. Bölge Yapım İşi İhalesi;Aksaray, Ataşehir, Beyyurdu, Gümüşkavak, Hicret, Kızılay, Sanayi, Sarayatik ve Sürsürü Mahallelerini kapsayacak. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hattı, su depoları ve terfi istasyonları yapım işlerini kapsayan ihalenin ardından sözleşme imzalanarak yer teslimi gerçekleştirilecek. Resmi sürecin tamamlanmasının ardından ise fiziki çalışmalara başlanılacak. Elazığ Belediyesi tarafından Altyapı yenileme projesinin 3 bölge üzerinden yürütüleceği daha önce açıklanmış ve bu bağlamda 1. Bölge Yapım İşi İhalesi 20 Mayıs tarihinde yapılmıştı.

1.Bölge Yapım İşi İhalesi İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hattı, su depoları ve terfi istasyonları yapım işlerini kapsayan projede Akpınar, Çarşı, Çatalçeşme, Doğukent, Esentepe, Harput, İzzetpaşa, Karşıyaka, Kırklar, Kültür, Nailbey, Mustafapaşa, Salıbaba, Ulukent, Üniversite, Yıldızbağları, Zafran ve Yeni Mahalle bölgeleri yer alıyor.

21 Haziran Salı günü açık ihale usulüne göre Elazığ Belediyesi Fırat Toplantı salonunda saat 10:00’da başlayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol