Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

İL ÖZEL İDARESPOR’DA HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

7-10 Haziran tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenen U-16 Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden ve rakiplerini eleyerek 2. Tur’a yükselen Elazığ İl Özel İdarespor’da hazırlıklar devam ediyor.

Oynanan karşılaşmalarda Batman İl Özel İdaresporu 3-1, Siirt İktisasspor’u ise 2-1 mağlup ederek finale yükselen Elazığ İl Özel İdarespor, final maçında karşılaştığı Şırnak İdmanyurdu’nu ise 5-1 gibi net bir skorla eleyerek  Türkiye’de ilk 20 takım arasına girme başarısını gösterdi.

Finalistlerin, toplamda 4 grup merkezinde oynanacak olan müsabakalar sonucunda belirleneceği U-16 Türkiye Şampiyonasında, Elazığ İl Özel İdarespor’un grup merkezi ve rakipleri ilerleyen günlerde belirlenecek.

Müsabakalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Şanlıurfa Grubu’nu namağlup geçerek grup birincisi olan Elazığ İl Özel İdarespor teknik ekibi ve oyuncularını tebrik etti.

Gençlik Geliştirme Sorumlusu İcabi Ayyıldız ve Antrenörler Mehmet Keleş ile Zafer Keskin gözetiminde oldukça başarılı bir jenerasyon yakaladıklarını ifade eden Genel Sekreter Ali Şiş, tüm teknik ekibi kutlayarak elde edilen başarıdan dolayı teşekkür etti.

Gençlere güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Şiş, “İnşallah takımımız 2. Kademe maçlarında da ilimizi en iyi şekilde temsil edecektir” diyerek, tüm takıma başarı dileklerinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol