Öne Çıkanlar BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

"İNSANLIK DIŞI OLAY!"

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Elazığ gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde yaşanan silahlı kavga ile ilgili de konuştu.

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı kent genelinde asayiş olaylarının artış gösterdiğini dile getirerek; “Şehrimizde şiddet olayları her geçen gün artış göstermektedir. Hırsızlık olayları, silahlı çatışma ve guruplar halinde kavgalar şehrimizi germektedir. Şiddet olaylarının başını kadın ve aile meseleleri, arazi ve mal anlaşmazlıkları çekiyor. Yaşamımızı değiştiren kanunlarımız, hayatımızı korumada da yetersiz kalıyor. Ceza usullerimiz ve halkı koruma kanunlarımız Yeni Anayasa ile güçlendirilmeye muhtaçtır. Öte taraftan şehrin huzur ve güven kaynağı değerlerimizden uzaklaştıkça uzaklaşılmaktadır. Eğlence programları adı altında yapılan pervasızlıklar ve gençlerimizi yetiştirme tarzımız bizden değildir. Gençler geçmişine yabancı olarak yetiştiriliyor. Bazı kurumlarımız da bilinçli bilinçsiz bu değişime katkı sunuyor.” Dedi.

Üniversite Hastanesinde yaşanan olaya da değinen Başkan Kavaklı: “Üniversite hastanesinde yaşanan silahlı çatışma bardağı taşıran son damla olmuştur. Sağlık kurumumuzda sağlıksız bir olay yaşanmış bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ile sonuçlanmıştır. İnsanlık dışı bu olay hastanemizi de zan altında bırakmış, güvenlik zafiyetini gündeme taşımıştır. Halk, hastane koridorlarında tedavi olmayı beklerken kurşunların hedefi haline gelmiştir. Halkı manevi boşluktan ve buhrandan kurtarma kanunlarına ihtiyacımız vardır. Halkın, can, mal, nesil emniyetini sağlayan ve inancını gerçek manada koruyan ve muhafaza eden güçlü bir irade oluşturmalıyız.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol