Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

KARAKUŞ ;"LÜKS İÇİNDE YAŞIYORLAR"

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Konya’da katıldığı bir TV programında, milletvekili maaşıyla geçinemediğiniİ danışmanlarından borç aldığı yönünde açıklamaları konusunda değerlendirmelerde bulundu. Karakuş, "Milletvekilinin maaşının kendisine zar zor yeteceği açıklamasını samimi buluyoruz" dedi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, Konya’da bir televizyon programına katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın “milletvekili maaşıyla geçinemiyorum” söylemlerini samimi bulduklarını belirterek; " İşte tam da bu noktada üç dönemdir milletvekilliği yapan siz bu şekilde veryansın ederken diğer milletvekillerinin lüks ve zevki 'Sefa' içinde 'Servet' sahibi olmalarının bizce açıklanabilir bir izahı bulunmamaktadır."dedi.

*YARDIM TALEPLERİNE KENDİ CEBİNDEN KARŞILIK VERİYOR

Çalıp çırpmayan, otel, yemek, konaklama masraflarını birilerinin sırtına vurmayan bir milletvekilinin maaşının kendisine zar zor yeteceği açıklamasını samimi bulduklarını ifade eden Karakuş; "İlimiz milletvekili Sayın Zülfü DEMİRBAĞ geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda milletvekili maaşı ile geçinemediğini, zaman zaman danışmanlarından borç alarak ay sonunu getirdiğini ifade etmiştir. Evet, açlık sınırının 7 bin TL, yoksulluk sınırının 25 bin TL ye dayandığı ülkemizde, sayın milletvekilinin haftada en az bir kez seçim bölgesine uçakla seyahati, mecliste mesai çalışmasında iken çeşitli sıkıntılardan dolayı meclise giden hemşerilerimizi mecliste ağırlaması, vekil olması sebebi ile kendisine gelen yardım taleplerine karşılık vermek durumunda olması ve benzeri hususları yan yana koyup değerlendirdiğimizde çalıp çırpmayan, otel, yemek, konaklama masraflarını birilerinin sırtına vurmayan bir milletvekilinin maaşının kendisine zar zor yeteceği açıklamasını samimi buluyoruz."diye konuştu.  

* MEVCUT DİĞER MİLLETVEKİLLERİ GAYET LÜKS BİR ŞEKİLDE GEÇİNİYOR.

Başkan Karakuş,  Aynı şekilde, seçim bölgesine gittiğinde lüks bir otelde konaklamak yerine kamu kurum misafirhanelerinde konakladığını bildikleri ve milletvekili olduktan sonra mal varlığında ciddi bir artış ve zenginlik emaresi görmedikleri milletvekili Zülfü Demirbağ’ın bu açıklamasına inandıklarını belirtirken mevcut diğer milletvekilleri gayet lüks bir şekilde geçindiklerini bildirdi. Diğer milletvekillerinin lüks kafeteryalar, restaurantlar ile çeşitli yerlerde petrol istasyonu açtıklarını, gayrimenkul zengini olduklarını aktaran Karakuş;  "Ancak şunu da sormadan edemiyoruz. Sayın milletvekilimiz, söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız, harcama ve gider kalemleri ile milletvekili maaşını yan yana koyduğumuzda ancak geçinebilecek, belki ufak tefek birikimler yapabilecek bir rakamın kalması gerektiğini aynen sizler gibi bizde düşünüyoruz. Bu noktada, üç dönemdir milletvekili olan sizin bu samimi beyanları yanında ilimizin gerek geçmiş gerekse de mevcut diğer milletvekillerine baktığımızda onların gayet lüks bir şekilde geçindiğini, Ankara’da oldukça lüks kafeteryalar, restaurantlar ile çeşitli yerlerde petrol istasyonu açtıklarını, gayrimenkul zengini olduklarını duyuyoruz, biliyoruz."ifadelerini kullandı.

ŞİMDİ BU MİLLETİN VEKİLİ OLDUNUZ

"İşte tam da bu noktada üç dönemdir milletvekilliği yapan siz bu şekilde veryansın ederken diğer milletvekillerinin lüks ve zevki Sefa içinde Servet sahibi olmalarının bizce açıklanabilir bir izahı bulunmamaktadır."diyen  Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş; "Yine Bir milletvekili danışmanından borç alarak ay sonunu getiriyorken, diğerlerinin milyonluk gayrimenkuller, işletmeler sahibi olmasının yine izah edilebilir bir tarafı bulunmaktadır. Biz burada ki sorunun sizde olmadığına inanmakla beraber, yapmış olduğunuz bu açıklamaya karşı yapmış olduğumuz bu açıklamayı sizin ve hemşerilerimizin takdirlerine sunuyoruz. Ne mutlu bize ki halkının ekonomik olarak neler yaşadığını içine düşmüş olduğu ekonomik sıkıntılardan aynel yakin olarak yaşayarak anlayan bir iktidar milletvekilimiz var işte şimdi bu milletin vekili oldunuz... Ne mutlu size ki,  geçinememekten dert yakınıyorsunuz…"dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol