Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

KEBAN'A TEKSTİL KENT ATÖLYESİ İÇİN İLK ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Keban ilçesinde istihdama ve üretime katkı sağlayacak tekstil atölyesi projesi için çalışmalar başladı.Keban Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından yapılacak olan proje ile toplam 3600 Metre Kare alanın 1700 metre kare kapalı alan üzerine tekstil kent atölyesi kurulacak. Kurulacak olan atölye faaliyete başladığında 200 kişinin istihdam edilmesi hedefleniyor.

Belediye Başkanı Fethiye Atlı "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Keban Tekstil kent Projemizin yapım sözleşmesini imzaladık. Fırat Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa Keban İlçesinde yapacağımız 3.000 metrekaresi kapalı, toplam 3600 metrekarede 200 insanımıza istihdam sağlayacak olan Keban Belediyesi Tekstil Atölyesi Projesinin tamamlanması kurulacak tesiste, 200 genç ve kadınımıza istihdam sağlayacağız. İlçemize hayırlı olsun." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol