Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

KOCA'DAN BASIN BAYRAMI TEPKİSİ

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca,  hiç bir siyasetçinin ve STK Temsilcisi'nin kutlama mesajlarında kullandıkları ifadelere inanmadıklarını söyledi. Başkan Koca yaptığı yazılı açıklamada; İnanmadıkları için de 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla siyasilerin ve STK temsilcilerinin yayınladıkları mesajlara Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri'nde yer vermeyeceklerini belirterek, alınan bu karara saygı gösterilmesini istedi.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz günlerde, Elazığ Basınından meslektaşımız Haber Ayrıntı Gazetesinin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Serkan Gürtürk'ün, Tunceli’nin AKP’li Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız'ın ilçe Kaymakamı Önder Koç’a doğum günü pastası alarak kaymakamlık makamında doğum gününü kutlama haberini yaptığı için haksız yere cezalandırılmasına tepki göstermeyenleri eleştirdi.

BASINLA DALGA GEÇMEK

Başkan Koca yaptığı açıklamada; "Meslektaşımız Sevgili Gürtürk üzerinden bütün gazetecilere parmak sallamak olarak değerlendirmiş, tepkimizi anında göstermiştik. O gün tepkimize kulak kabartmayıp üç maymunları oynayan siyasetçi ve STK temsilcilerinin gönderdikleri Basın Bayramını Kutlama mesajları bizim için yok hükmünde olmaktan ziyade basınla dalga geçmektir." Diyen Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca; "Dolayısıyla o gün bir kamu görevlisi tarafından haksız olarak cezalandırılan meslektaşımızın yanında olmayan hiç bir siyasetçinin ve STK Temsilcisi'nin kutlama mesajlarında kullandıkları ifadelere inanmıyor mesajlarına da gazetemizde yer vermiyoruz."dedi. 

ALINAN KARARA SAYGI DUYULSUN

Koca açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Siyasiler başta olmak üzere herkes basın bayramını kutlayarak basına verdikleri sözde önemi anlatmaya çalışıyor. Günışığı ve Yeni Ufuk Gazetesinin tepe yöneticisi olarak aldığımız kararı paylaşıyor, bu karara da saygı duyulmasını talep ediyorum.

GAZETECİLERE PARMAK SALLAMAK

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Basınından meslektaşımız Haber Ayrıntı Gazetesinin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Sevgili Serkan Gürtürk'ün Çemişgezek kaymakamı tarafından haksız bir şekilde cezalandırılmasını Sevgili Gürtürk üzerinden bütün gazetecilere parmak sallamak olarak değerlendirmiş, tepkimizi anında göstermiştik. O gün tepkimize kulak kabartmayıp üç maymunları oynayan siyasetçilerin gönderdikleri Basın Bayramını Kutlama mesajları bizim için yok hükmünde olmaktan ziyade basınla dalga geçmektir. Dolayısıyla o gün bir kamu görevlisi tarafından haksız olarak cezalandırılan meslektaşımızın yanında olmayan hiç bir siyasetçinin ve STK Temsilcisi'nin kutlama mesajlarında kullandıkları ifadelere inanmıyor mesajlarına da gazetemizde yer vermiyoruz.

Aynı hassasiyeti bütün meslektaşlarımızın göstermesi temennimizidir, göstermeyenlere de saygı duyarız. Kamuoyuna ve özellikle de bu tür özel günlerde göstermelik olarak basının yanında olduklarını gösterme çabasında olan siyasetçilere duyurulur."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol