Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

"KULÜBÜ ARSIZLARA VE HIRSIZLARA VE SARHOŞLARA TESLİM ETMEYECEĞİZ"

Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır, Olapan Mali Genel Kurul sonrası yaptığı değerlendirmede, güçlü bir yönetimle yola devam kararı aldıklarını söyledi. Entübe olmuş bir kulübü yaşatarak nefes alan bir kulüp yaptıklarına vurgu yapan Başkan Çayır, "Biz bu kulübü arsızlara ve hırsızlara ve sarhoşlara  teslim etmeyeceğiz. İyi bir yönetim oluşturup yolumuza devam edeceğiz.dedi.

Başkan Çayır'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle;

*İYİ İŞLER YAPTIĞIMIZA İNANIYORUZ.

" Mali Genel Kurulumuzu yaptık. Kur farkından dolayı 79 Milyon 500 Bin TL olan borcu biz yaptığımız çalışmalarla 64 Milyona kadar düşürdük. Biz 15 Ocak 2021’de kongre yaptık ve Allah nasip etti. Elazığspor başkanı olduk. İnanıyorum ki bir şeyler yaptık. Entübe olmuş bir kulübe biz geldik. Çok şükür takımımız nefes almaya başladı. Seneye de güzel bir yönetim oluşturup takımımızı ait olduğu liglere getirmek istiyoruz."

"KÖTÜ YÖNETİLDİĞİ İÇİN ELAZIĞSPOR BU HALDE"

"Ben buradan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyorum. Onun destekleriyle takım bu hale geldi. Elazığspor Kulüp Başkanı olarak bütün taraftarlar adına ona teşekkür ederim. Bizim kulübümüz buraları hak etmiyor. Kötü yönetilmekten dolayı kulüp bu hallere geldi. Biz dürüst yöneterek takımı ait olduğu yere geri getireceğiz."

"İYİ BİR YÖNETİMLE YOLA DEVAM"

"Biz bu kulübü arsızlara ve hırsızlara ve sarhoşlara  teslim etmeyeceğiz. İyi bir yönetim oluşturup yolumuza devam edeceğiz. Herkesin bir hedefi vardır, şimdiden büyük konuşmayalım."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol