Öne Çıkanlar İl Özel İdare Farklı Branşlarda da Ses Getirme Hedefinde! Polis Ekipleri Maske Uyarısı Yapıyor ACILAR DİNDİRİLECEK  Elazığda 2. Etap 3 Bant Bilardo  Dünya KİCK BOKS Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Maçlar Kaldığı Yerden Devam Edecek!

Yapılan açıklamada; “10 Mart 2023 günü saat 14.00'de Elazığ Amatör Spor Evinde 1.Amatör Kümede mücadele eden kulüplerin yönetici ve temsilcileri ile yapılan toplantıda; TFF tarafından alınan karar doğrultusunda OHAL dışında olan ilimizde 1.Amatör küme kulüplerinin ve alt kategoriler deki takımların maçları da kaldığı yerden devam edip oynanacaktır.

Deprem felaketinin yaşandığı 6 Şubat öncesinde ertelenen ve oynanamayan müsabakalarının 18-19 Mart 2023 tarihinden itibaren Futbol İl Tertip Komitesi kararı ile oynatılması hususunda değerlendirme toplantısı yapılmış ve toplantıya katılan takımlar bilgilendirilmiştir. Tüm takımlarımıza Kazasız-belasız maçlar temenni ediyoruz.”

Federasyonunun geçtiğimiz hafta yaptığı toplantıda devam etme kararı alan 3 takıma son toplantıda 2 takım daha dahil oldu. 5 takım lige devam edeceğini bildirirken, 1. Amatörde geri kalan 14 takım devam edemeyeceğini bildirmişti. Alınan bu karar sonrası kulüplerin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol