Öne Çıkanlar BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

MANEVİ YOLCULUK

Gençler, Ankara, Çanakkale ve Bursa gezisine uğurlandı. 25-27 Mayıs tarihleri arasında 80 öğrenci Ankara, Bursa ve kurtuluşumuz en önemli şehri Çanakkale’yi gezecek. Gezi programında gençlerin ecdadını, tarihini ve kültürünü tanıması, milli şairimiz Mehmet Akif ile İstiklal Marşı'nın önemini kavraması, vatan, bayrak gibi kavramları daha iyi öğrenmesi ve idrak etmesi amaçlandı.



EREN; "3 İL İÇİN TALEPLERİ KARŞILIK BULDU"

Gezi ile ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamed Eren, "Öğrencilerimizi Milli ve Manevi bir yolculuğa uğurluyoruz. Amacımız Gençlerimizin tarihin ne zorluklar ile kazanıldığını, vatan için nelerin feda edildiğini, Vatan ve bayrak sevdası uğruna yazılan istiklal marşımızın yazılış amacını kavramasını hedefliyoruz. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız İhsan Selim Boydaş’ın Elazığ ziyaretinde, öğrencilerimizin 3 il için talepleri karşılık buldu” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol