Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler toki kentsel dönüşüm can kaybı yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

MEDYA’DAN  MİNİKLERE BÜYÜK DESTEK

Yarı Final Müsabakalarına katılacak olan minik Cimnastikçi’lerimiz 26 Haziran Pazar günü 4 güçlü takımla mücadele edecek.

Müsabaka ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Cimnastik Federasyonu Elâzığ İl Temsilcisi Ahmet Polat, çeyrek finalde elde ettikleri başarı ile yarı finallere katılma hakkı kazandıklarını vurgulayarak şu sözlere yer verdi; ‘’23-25 Mayıs tarihinde Çeyrek Finallerinde takım halinde 2. Olarak Yarı Finallere katılmaya hak kazandık. Ferdi olarak da bir sporcumuz 3. Diğer sporcumuzda 4.’lük elde ettiler. İlk kez katıldıkları resmi müsabakadan böylesi etkili bir başarı elde ettikleri için bizim için 5 minik kızımız bizim nazarımızda her biri birer şampiyonlar. 26 Haziran Pazar günü ise Yarı Final müsabakalarına katılım sağlayacağız. Çeyrek Final ve Yarı Final müsabakaları esnasında ilimiz yazılı ve görsel basında geniş yer bulduk. Başta unutulan ve ötelenen Cimnastik sporu ile birlikte Antrenörümüz Yurdagül Yıldırım kamuoyu tarafından bilinmiş oldu. Spor branşımız ve hocamızı sporun içinde olanlar bilir ve değer verilir. Fakat basının desteği ile tüm il geneli hocamızın kalitesini ve neler yaptığını öğrenmiş oldular. Görsel ve yazılı basının yanı sıra sosyal medyada da bizlere verilen destek için şahsım ve antrenörlerimiz adına şükranlarımı sunarım’’ dedi.

Polat, ayrıca hafta sonu gerçekleşecek olan müsabaka için rakiplerinin güçlü olduğunu ama kendilerinin de minik kızlarına olan güveninin tam olduğunu ve tüm Elazığlıların dualarını eksik etmemelerini istedi.

KIZLARIMIZ 2. GRUPTA

Artistik Cimnastik Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Yarı Final Yarışmalarının Malatya ilinde Malatya Cimnastik Salonunda gerçekleşirken; minik kızlarımız 26 Haziran Pazar günü ise 2. Grupta katılım sağlayacak.

Grupta Diyarbakır, Gaziantep, Malatya, Elâzığ ve Tunceli illeri yer almakta. Müsabakada minik kızlarımız, Atlama Masası, Barfiks, Denge ve Yer setlerinden performanslarını sergileyecek ve de 4 Milli, 5 Bölge hakemi olmak üzere 9 hakemin kızlarımızın müsabakasında görev alacaklar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol