Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA

Bu haber kez okundu.

METEOROLOJİDEN 5 İL İÇİN UYARI

Meteoroloji duyurdu. Hava sıcaklığı Perşembe öğle saatlerinden Salı gününe kadar artarak devam edecek. Meteoroloji; ElazığMalatya, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli’de sıcaklara karşı vatandaşları uyardı.

Temmuz ayının sonlarında hava sıcaklıklarında artış yaşanıyor. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından, Bölge uyarı ve Tahmin Merkezi Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli illeri için sıcak hava uyarısı yapıldı.



“GÜNEŞ ÇARPMASINA KARŞI DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUNMASI ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR”

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Bölgemiz genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin edilmektedir. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyretmesi beklenmektedir. Hava sıcaklıklarının Perşembe (28.07.2022 ) öğle saatlerinden Salı (02.08.2022 ) gününe kadar artarak mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceğinden yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın güneş çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol