Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ BALIK VE BAŞKAN YILDIRIM ARICAK İLÇESİ VE BELDELERİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindeki heyet Arıcak İlçesi ve beldelerini ziyaret etti. Muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti il teşkilatı sorun ve talepleri dinledi, vatandaşın sesine kulak verdi. Vatandaşlar Milletvekili Balık ve İl Başkanı Yıldırıma taleplerini iletti.

YILDIRIM: TÜRKİYE’DE İKTİDAR SORUNU YOK ARKADAŞLAR MUHALEFET SORUNU VAR

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Türkiye’de İktidar sorunu olmadığını Muhalefet sorunu olduğunu söyledi. Yıldırım, “O muhalefet anlayışının biz iktidara gelirsek şunları yapacağız diyorlar yoksa biz iktidar gelirsek yapılanların bir kısmını ortadan kaldıracağız öncelikle tabi güçleri yeterse Erdoğan’ı indireceğiz İHA’sıdır SİHA’sıdır ortadan kaldıracağız diyorlar peki böyle bir siyasi anlayış olur mu?. Sorun şu; Türkiye’de iktidar sorunu yok arkadaşlar muhalefet sorunu var. Muhalefetin de tek birleştiği bir şey var Erdoğan’ı indirmek” şeklinde konuştu.

BALIK: KARŞIMIZDA BİR ADAY BİLE ÇIKARAMAZKEN BUGÜN SAYIN

CUMHURBAŞKANIMIZLA BOY ÖLÇÜŞMEYE ÇALIŞIYORLAR

 AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ise ziyaret esnasında, “Sosyal devletçilik adı altında dokunmadığımız ev kalmadı. Çok mu, hayır. elbette gönül istiyor çok daha fazla olmasını ama biz bazen şunu unutuyoruz biz iyiye çok çabuk alıştık eski kötüyü de unuttuk. Dünyanın ekonomik buhranın içinde olduğunu Türkiye’nin de bundan etkilendiğini ifade ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Vatandaşı Enflasyon karşısında ezdirmemek için mücadele verdiğini kaydetti. Balık, “Bütün dünya ile birlikte Türkiye de ekonomik bir buhran içinde. Bütün dünya bu durumda bunu biliyoruz. Bütün dünya alev alev yanarken Türkiye’nin bu durumda olmaması mümkün değil. Ama Cumhurbaşkanımız ne dedi “Ben Vatandaşımı Enflasyona Ezdirmeyeceğim”. Hakikaten ezdirmemek içinde tüm hükümet çalışıyoruz. Biz sıraya girip yağ, un aldığımızı, tüp sırasını unutmadık. Bugün bir sıkıntı yaşıyor muyuz ekonomik olarak elbette ki yaşıyoruz bunu görüyoruz hepimizde ama şunu diyoruz Cumhurbaşkanımız diyor ki bugüne kadar nasıl düzlüğe çıkardıysam bu ülkeyi yine düzlüğe çıkaracağım milletimi diyor. Cumhurbaşkanını bile belirleyememiş karşımızda bir ittifak varken ve tek vaatleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı indirmekken ve yaptıklarını yapmak, yok etmekken karşımızda bir aday bile çıkaramazken bugün Sayın Cumhurbaşkanımızla boy ölçüşmeye çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol