Öne Çıkanlar SAĞLIK BAKANLIĞI TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİN TARİHİ BELİ OLDU Doğukentte 6 Puanlık Maç! Savunma Sanayi Başkanı DERBİNİN GALİBİ  BordoBeyazlı Temsilcimiz Elazığspor

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ ULUKENT MAHALLESİNDE

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, mahalle ve ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Demirbağ, bu kapsamda ilk olarak, Ulukent Mahallesine giderek İl Gençlik Kolları Başakanı, Afad ve İl Özel İdare Şube Müdürleri, Doğukent-Ulukent Mahalle Muhtarları, Ulukent Mahalle Başkanı ve Efrayim Ünalan ile birlikte Ulukent Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, hasbihal etti.

Milletvekili Demirbağ, Ulukent mahallesinin ardından AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi, Erimli Belediye Başkanı ve Bakkallar Esnaf Odası Başkanı ile birlikte Şıra Meydanı ve Kapalı Çarşıya giderek esnaflarla bir araya geldi.

Milletvekili Demirbağ daha sonra AK Parti Sivrice İlçe Başkanı Cemal Babür, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, AK Parti Sivrice Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri İle birlikte Sivrice Kaymakamlığına atanan Efecan Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol