Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ EROL’DAN BAKAN KURUM’A ÖNERİ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a Karakoçan, Kovancılar ve Palu’da yapılacak deprem konutlarının bölgenin coğrafi ve iklim şartlarından dolayı iki katlı olarak inşa edilmesi için yazılı öneride bulundu.

Önerisinde, bölgede kış aylarında 2 metrenin üzerinde kar yağması nedeniyle yapılacak evlerin çevre ve iklim şartları dikkate alınarak yapılmasını belirten Milletvekili Erol açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  ‘’Bölgede yaşayan hemşehrilerimizden bu konuda yoğun bir talep alıyoruz. İnsanlar haklı, özellikle kış aylarında köylerde doğa şartları ile mücadele etmek oldukça zor, bu nedenle talepleri son derece yerinde bir talep. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının da bu talebi yerine getireceğine inanıyorum. Konunun vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda çözülmesi için de sürecin takipçisi olacağımızı belirtmek isterim” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol