Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM İstanbul teşekkür

Bu haber kez okundu.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ, İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MHP, istişare toplantısı ile birlikte “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma Toplantısı” gerçekleştirdi. Program için Elazığ’a gelen MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek Ve MHP MYK Üyesi Alper Erdem partililerine seslendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı’nın “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” Elazığ Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi salonunda yapıldı. Toplantıya, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, MHP MYK Üyesi Alper Erdem, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Yunus Bal, il, ilçe ve belde yönetimleri, il ve belediye meclis üyeleri, MHP gençlik kolları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAL; " BİZLERİ LİDER ÜLKE OLARAK 2023’TE BAŞARIYI YAKALAMAYI NASİP ETSİN."

MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Yunus Bal, 2023’te başarıyı yakalamaya çalıştıklarını söyleyerek; “Bizler bugün bu salonda lider ülke Türkiye 2023 vizyonunu nasıl daha iyi yerlere getiririz bunların mücadelesini vererek en iyi zaferleri kazanacak neferleriz inşallah. Rabbim bizleri lider ülke olarak 2023’te başarıyı yakalamayı nasip etsin.”dedi.

*IŞIKVER;" CHP, HDP’NİN VAGONUNA DÖNÜŞMÜŞ"

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, muhalefetin gerçek yüzünü anlatmak noktasında böyle bir program yapıldıklarını ifade ederek; “Türkiye’nin 81 vilayetinde Atatürk’ün kurduğu ancak bugün askerimizin kanı ellerinde dolaşan PKK’nın siyasal uzantısı olan HDP’nin vagonuna dönüşmüş CHP’nin gerçek yüzünü anlatmak noktasında böyle bir program icra edilecek. Tabiki divan üyelerimiz sadece bunun için değil bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sıkıntılarımızı genel merkezimize iletme babında yanımızda olmaya geldiler.”diye konuştu.

*ERDEM; " PARTİM VE BEN BU YOLDA HER DAİM YANINIZDAYIZ."

MHP MYK Üyesi Alper Erdem, sahada olmaya devam edeceklerini söyleyerek; “Liderimizin emriyle dün sahalardaydık yarın yine sahalarda olacağız. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben fikriyatıyla çıkmış olduğumuz bu yolda bir kardeşiniz olarak her daim emrinizde olduğumu bilmenizi isterim.”ifadelerini kullandı.

*ÖZYÜREK; " ELAZIĞ’IN YİĞİT İNSANLARIYLA BİRLİKTE BUNLARI YENECEĞİZ İNŞALLAH"

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, cumhur ittifakının devam edeceğini vurgulayarak; “hem buradaki altılı masadaki işbirlikçiler ve hemde dışarıdaki işbirlikçiler ile birlikte cumhur ittifakı ve asil Türk milleti, Elazığ’ın yiğit insanlarıyla birlikte bunları yeneceğiz inşallah.”dedi.

*ATAY; " MHP DEVLETİN VE MİLLETİN YANINDA"

Milliyetçi Hareket Partisinin olduğu yerde düzen ve istikrarın olduğunun söyleyen MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ise; “bu toplantıların amacı yerinde sizlerle birlikte bu zillet ittifakının gerçek yüzünü sizlere paylaşmak ve anlatmak. Bunların başı CHP ve lideri Kemal Kılıçdaroğlu. Başbuğ Alparslan Türkeş’ten devam eden gelenek Devlet bahçeli ile devam etmektedir. Devlet yararı olan her kararda siyaset gözetmeksizin MHP devletin ve milletin yanında yer alır.” Dedi.

Toplantı sonunda partiye katılan yeni üyelere rozetleri takıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol