Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

MOLERON'DAN  YENİ UFUK VE GÜNIŞIĞI'NA ZİYARET

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan başkan Karabacak, sektörün gelen isimleriyle güzel bir ekip oluşturduklarını ve bu ekiple beraber günden güne büyüdüklerini söyledi.

45 lüks mobilya firmasının bir araya gelerek oluşturduğu ve her geçen gün gücüne güç katan, mobilya sektörüne yeni bir bakış açısı getiren Türkiye’de e-ticaret mobilya markasının güçlü ismi Moleron hakkında bilgiler aktararak, mevcut durumu değerlendiren Ali Karabacak, tüm Türkiye’ye ücretsiz kurulum, lojistik ve satış sonrası hizmeti sunduklarını aktardı.

Karabacak, hem dijital, hem de mağaza ortamında müşterinin mobilya ürünlerini inceleyip satın alabileceğini söyledi.

Günümüzde zamanın son derece önemli olduğunu, bu nedenle de güvenilir markalardan dijital ortamda alışveriş yapmanın büyük faydalar sağlayacağını dile getiren Ali Karabacak, "Günden  güne büyüyoruz. Değişen dünya ekonomisinde,  yer alabilmek için, ihracat yapabilmemiz için böyle bir siteye ihtiyacımız vardı."diyen Karabacak, Moleron’un teknolojik yeniliklerle, güven ortamını da sağlayarak müşteri odaklı hizmet sağladıklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol