Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

MUŞ İŞ DÜNYASI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu‘nun katılımları ile  Muş Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen Muş İş Dünyası ile İstişare Toplantısı’na katıldı.

 

Başkan Dumandağ; “Elâzığ Ticaret Borsası olarak 2017 yılından bu yana Doğu Anadolu bölgesinde 4 ilde (Elazığ Tunceli Muş Bingöl) yaklaşık 32 bin kilometrekare alanda Bölge Borsası olarak hizmet veriyoruz. Muş ilimiz de hizmet verdiğimiz bu iller arasındadır. Muş ilimizde faaliyet gösteren üyelerimizin daha kaliteli hizmete erişimlerini sağlamak ve işlemlerini daha hızlı yapmaları adına 2017 yılında Muş Ticaret Sanayi Odası Binasında temsilcilik ofisimizi açtık. Üyelerimizin ve üreticilerimizin talep ve ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlara ilgili mercilere iletmek ve hizmeti sürekli kılmak adına ofisimiz daimî olarak hizmet vermektedir. Bu anlamda üyelerimizin ve iş dünyamızın temsilcilerinin Borsamız temsilcilik ofisine her an başvurabileceklerini bildirmek istiyorum.” diye konuştu.

 

Teşrifleri ile bizi onurlandıran TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na,  Ev Sahipliği yapan Muş Ticaret Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Tatvan Ticaret Sanayi odası Başkanı Bilal Adabağ’a teşekkür ederim.

 

Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Muş’un, özellikle tarım ve hayvancılıkta Türkiye için çok önemli olduğuna işaret ederek, bugün dünyanın en stratejik sektörünün tarım ve hayvancılık olduğuna değindi. Hisarcıklıoğlu, “Muş Ovası’nın Türkiye’de benzeri yok. Türkiye'nin en fazla mera alanına sahip illeri arasındasınız. 3,5 milyon dönüm mera ve 800 bin dönüm çayır var. Meralar tamamen doğal ve bu sayede süt, et, yağ ve peynir de en doğal haliyle üretiyorsunuz. Ama bu nimetin hakkını tam manasıyla veremiyoruz. Muş’ta hem tarımı hem de tarım ve hayvancılığa bağlı sanayiyi geliştirmemiz lazım. Zira tarım en stratejik sektör, çünkü hayatın kaynağı” diye konuştu.

 

 

Toplantının ardından TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Bölge Oda ve Borsa Başkanları, Elazığ Ticaret Borsası Muş Temsilciliğini ziyaret ederek Başkan Dumandağ’dan Elazığ Ticaret Borsası faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol