Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

NİHAT HATİPOĞLU ELAZIĞ'DA

İlahiyatçı-Yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Kovancılar’a gelerek sevenleriyle buluştu. Kendine has üslubu ve verdiği dini bilgilerle her yaş grubundan ilgiyle takip edilen İlahiyatçı yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Kovancılar belediyesi tarafından düzenlenen Hasbihal Zamın Programı kapsamında Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'nde sevenleriyle buluştu. 29 Mayıs Pazar akşamı 5 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda şiirler okunup ilahiler söylenerek sema gösterisi yapıldı. Ardından Prof. Dr. Hatipoğlu sevenleriyle selamlaşarak onlara dualar etti. Katılımcılara Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in yaşamından kesitler anlatan Hatipoğlu, hoşgörü ve sevgi mesajları verdi.

İnsanlığın gidişatını Hz. Muhammed'in yönlendirmeye devam edeceğini belirten Hatipoğlu katılımcılara Hz. Muhammed'i örnek almaları gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Hatipoğlu onlarla gurur duyduğunu söyleyerek “Kovancılar’a daha önce hiç gelmemiştim, burada olduğum için son derece mutluyum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol