Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

ÖZDOĞAN, VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR

Her yıl Kovancılar Esnaf Odası tarafından ilaçlanan fırınlar bu yılda ilaçlandı.

İlaçlama çalışmalarını yerinde inceleyen Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, vatandaşlarımızın sağlığı bizim önceliğimizdir” dedi.

Başkan Özdoğan, “Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz fırınlarda ilaçlama çalışmamızı bu yılda gerçekleştirdik. Odamız tarafından fırınlarımızda haşerelere karşı gerçekleştirdiğimiz ilaçlama çalışmalarımızı düzenli olarak devam edeceğiz. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla fırınlarımızda ekmeklerini alabilir ve yemeklerini pişirebilirler. İlçemizde bulunan fırınlarımız hijyen kurallarına titizlikle uyuyorlar ben esnaflarımıza teşekkür etmek istiyorum. Odamızın ve esnaflarımızın önceliği vatandaşlarımızın sağlığıdır. Esnaflarımız ve bizler vatandaşlarımızın sağlığı için gerekli çalışmaları yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Kovancılar Esnaf Odası olarak esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm esnaflarımıza hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol