Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

ÖZGEN'DEN KOCAY'A ZİYARET

Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Öğretim üyesi ve aynı zamanda Elazığ İl Hakem Kurulu Başkanı Prof. Dr. İnanç Özgen, Günışığı Ve Yeni Ufuk Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca'yı ziyaret ederek, yazdığı kitapları hediye etti.  


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Prof. Dr. İnanç Özgen kaleme aldığı kitaplar konusunda da bilgiler vererek; "Özellikle Nafiz Bey'i yazılarını severek, gurur duyarak yakından takip ediyoruz. Gerçekten kimsenin değinmediği konulara değiniyor. Sağolsun benim kaleme aldığım kitaplarımı okumak istediğini söyledi. Bizde hem kendisiyle tanışmak hem de gazetenizi ziyaret etmek amacıyla teşrif etmiş bulunuyoruz.

 Kitaplarımızdan bahsedelim. İlimiz tarihi mekânları olan bir şehir. Urartular'dan kalma kalelerimiz. Önemli eserlerimiz var. Bunlardan bir tanesi HAROĞLU Kalesi. Biz bu kalemizden esinlenerek 2 tane kitap çıkardık.

HAROĞLU KALESİ VAROLUŞ ve HAROĞLU KALESİ CENDERE adlı kitaplar.

Hem yöremizin güzelliklerine dikkat çekmek hem de bu uygarlığı tanıtmak adına efsane mantığıyla anlattık. Bu iki kitabım dışında 2 tane de romanımız var.

KÖSTEKLİ SAAT ve ILIK RÜZGÂRLAR. Kitap müptelasından çıktı kitaplarımız. 3 tane farklı hikâyeyi içinde barındıran bir kitabımız var. 2 şiir kitabımızı yayına çıkardık.

Ben kendim Ziraat Mühendisiyim ama hem tarımı, hayvanları, doğayı, tarihi, yaşantıları bu kitaplarda yoğurarak karınca kararınca bir şeyler sunmaya çalışıyoruz.

İyi okumalar diliyoruz okuyucularımıza. Ben sizlere de çok teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol