Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

POYRAZ LOJMANLARI MADEN BELEDİYESİ’NE TAHSİS EDİLDİ

Maden’de bulunan ve uzun bir süredir atıl vaziyette olan poyraz lojmanları Maden Belediyesi’ne tahsis edildi. AK Parti Maden İlçe Başkanı Ramazan Sekmen bu süreçte emeği geçen AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve AK Parti Elazığ Milletvekillerine teşekkür etti.

Maden’de atıl vaziyetteki lojmanlar Maden Belediyesi’ne tahsis edildi. Lojmanların bir kısmı bir süre Fırat Üniversitesi Maden Meslek Yüksekokuluna bağlı öğrenci yurdu olarak kullanılmıştı. Uzun süredir kullanılmıyordu. Yürütülen çalışmalar ve girişimler sonucunda Lojmanlar Maden Belediyesine tahsis edildi. Lojmanların tadilatlarının yapılmasının ardından vatandaşın hizmetine tekrar açılması planlanıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapa AK Parti Maden İlçe Başkanı Ramazan Sekmen emeği geçenlere teşekkür etti. Sekmen; “Atıl vaziyette bulunan lojmanların tadilâtları yapılarak konut olarak vatandaşımızın hizmetine sunulması taleplerini değerlendirerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Maden Belediyesine tahsis edilmesi noktasında Emek harcayan Başta Ak Parti İl Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım' a Milletvekillerimize ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol